Autofotograaf

Gedreven door passie, creativiteit en eenvoud breng ik al 15 jaar alles wat beweegt in beeld.

Honger naar meer kwaliteit?
Offerte aanvragen

De autofotograaf

sinds 2006

Als autofotograaf zet je regelmatig de oogappeltjes van de auto-industrie op de foto. Een droom voor de echte autoliefhebber! Bedenk daarbij bijzondere decors in Nederland en allerlei uithoeken van de wereld en je zult snappen dat ik niks te klagen heb. Benieuwd naar welke auto’s ik zoal fotografeerde? Bekijk snel mijn portfolio.

Ik ben regelmatig op pad voor diverse magazines. Denk aan Autovisie, Autoweek, GTO maar ook aan, Suzuki, Renault en DAF. Bovendien fotografeer ik regelmatig voor reclamebureaus, autodealers en -handelaren. Zowel de online als offline autofotografie heb ik in de knip. Ook de particulier met een bijzondere auto of privé collectie is bij mij aan het goede adres.

Waar komt het beeldmateriaal van een autofotograaf tot zijn recht? Denk maar eens aan:

  • Magazines
  • Contentfotografie voor websites
  • Folders en catalogi
  • Prints in groot en klein formaat
  • Beurswanden en/of presentatiewanden
  • Ander reclame- en pr-materiaal

Is dit waar je naar op zoek bent? Of heb je vragen? Geef me gerust een seintje, dan neem ik contact met je op. Ik ben benieuwd naar jouw wensen en spar graag samen met je om tot bijzondere ideeën te komen. Eenmaal rond plannen we een shoot op een inspirerende en passende locatie en gaan we samen mooie dingen maken!

Coaching/ Training in (auto) fotografie

Mijn kennis en passie delen vind ik ontzettend gaaf. Daarom geef vanaf heden 1 op 1 les in een mooi maatwerk pakket. Ik leer je alle do’s en don’ts van een professioneel autofotograaf. Kijk op deze pagina kijken voor meer informatie!

In opdracht van

De afgelopen jaren zijn er een heleboel interessante en inspirerende opdrachtgevers op mijn pad gekomen. Geweldig om voor hen te fotograferen en de passie voor het vak te delen. Onderstaand een kleine greep. Ben je benieuwd naar de mens achter de fotograaf? Klik dan hier even verder.

Walter van Sloten
Autovisie
Het is erg prettig samenwerken met deze getalenteerde petrolhead, die precies weet hoe hij een auto goed op de plaat krijgt.