Autofotografiecursus

Een echte autofotografiecursus op een gave locatie? Lees snel verder!

Meer informatie & reserveren?
Klik hier!

Auto fotografiecursus

Als deelnemer ga je alle specialistische fototechnieken in de portefeuille van de professionele autofotograaf zelf uitproberen. Zoals dynamische fotografie, spannende composities en leer je een auto uitlichten. Wil je je specifiek in één onderdeel verdiepen, dan is een vervolgcursus iets voor jou.

De hele dag krijg je tips en tricks van een professional en staat de dag in het teken van plezier en lekker veel praktijk. Het niveau van de cursus is gemiddeld met genoeg aandacht voor iedere deelnemer voor extra verdieping.


Docent

Benieuwd naar de docent? Sytse Dijkstra heeft al meer dan 13 jaar ervaring met auto’s fotograferen.


Maatwerk

Ook een maatwerkcursus voor autohandelaren en bedrijven behoort tot de mogelijkheden. Zo worden de occasionfoto’s echt next level.

Nieuwsgierig geworden naar een ‘white label’-autofotografiecursus voor je eigen klanten of personeel? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken op kijk op de pagina occasion fotografie training.

Sem Wijnhoven
Cursist
Sytse is zeer geduldig en legt alles met een overduidelijke passie uit, dus fijn om naar te luisteren. Het praktijkgedeelte is spectaculair en ik heb er heel veel van geleerd!