Auto fotografie cursus

Een échte auto fotografie of photoshop cursus? Lees snel verder!

Meer informatie of vragen?
Neem contact op

Auto fotografie cursus > Basis + Ultimate

Geen overvloed aan verschillende trainingen maar één basis cursus en één vervolg cursus. Heb je nog niet veel met sluitertijden en diafragma geëxperimenteerd? Of weet je niet precies wat de voordelen van RAW zijn? Begin dan net als iedereen met de basis cursus.

De hele dag krijg je tips en tricks van een professional en staat de dag in het teken van plezier en lekker veel praktijk met genoeg aandacht voor iedere deelnemer voor extra verdieping.

Na je training mag je lid worden van een besloten groep waarin leerlingen en leraren samen actief zijn, foto’s delen en elkaars groei stimuleren.


Autofotografie Basis

Ben je gek op auto’s maar fotografeer je nog niet zo lang, of heb je geen idee hoe je je camera moet instellen? Begin dan hier! We beginnen de dag met een theorie presentatie en daarna staan er een aantal leuke praktijk oefeningen in petto. Aan het einde van de les stel jij zelf je camera in en weet je bewuste keuzes te maken met betrekking tot sluitertijden, diafragma, ISO & RAW formaat.

Duur: 4 a 5 uur – Prijs: €174 – Niveau: Beginner – Locatie: Waddinxveen

Inschrijven is zeer eenvoudig en doe je als volgt. Klik hier onder op de inschrijf knop en mail naar hello@syts.nl. 

Vervolgens kom je op een lijst. Staan hier genoeg mensen op dan ontvang je een mail met 2 data voorstellen op zaterdag. Als je hierop reageert met je voorkeur is je inschrijving definitief.


Autofotografie Ultimate

De ultieme auto fotografie cursus vol leuke praktijk oefeningen over compositie en dynamiek. Aan het einde van de les weet je bewuste keuzes te maken met betrekking tot het diafragma, de diepte, achtergrond en rest ruimte zijn je meetrekkers haarscherp en weet je wat een RIG shot is. De hele dag krijg je tips en tricks van een professional en staat in het teken van plezier en lekker veel praktijk.

Duur: 5 a 6 uur – Prijs: €199 – Niveau: Gevorderd – Locatie: Nijmegen

Inschrijven is zeer eenvoudig en doe je als volgt. Klik hier onder op de inschrijf knop en mail naar hello@syts.nl.

Vervolgens kom je op een lijst. Staan hier genoeg mensen op dan ontvang je een mail met 2 data voorstellen op zaterdag. Als je hierop reageert met je voorkeur is je inschrijving definitief.


 

Maatwerk

Ook een maatwerk trainingen voor autohandelaren en bedrijven behoort tot de mogelijkheden. Zo worden de occasionfoto’s echt next level.

Nieuwsgierig geworden naar een ‘white label’-autofotografie cursus voor je eigen klanten of personeel? Ook is een autofotografie cursus echt spraakmakend op een automotive event.  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken op kijk op de pagina occasion fotografie training.

Sem Wijnhoven
Cursist
Sytse is zeer geduldig en legt alles met een overduidelijke passie uit, dus fijn om naar te luisteren. Het praktijkgedeelte is heel interessant en ik heb er heel veel van geleerd!