Auto fotografie cursus

Een échte auto fotografie training? Lees snel verder!

Meer informatie of vragen?
Neem contact op

Auto fotografie cursus voor bedrijven

Kwaliteitsbeleving van A tot Z , daar horen ook foto’s van hoog niveau bij. Goed verzorgde fotografie geeft je een voorsprong ten opzichte van de concurrent en verleidt de klant om langs te komen.

Wij verkopen geen vis, we leren je vissen! Als specialisten stoppen wij onze energie in het zien van mogelijkheden en het meedenken met jou als klant. Met onze kennis gaan we samen opties afwegen en komen we tot de beste oplossing en fotolocatie. Daarna leren wij jou alles om efficiënt en zelfstandig hoge kwaliteitsfoto’s te maken. Met ons enthousiasme ga je het misschien nog wel leuk vinden.

Een complete studio bouwen naar onze specificaties? Of alleen een degelijke camera met dito training? Samen brengen we je behoeftes in kaart en ontwikkelen wij een methode op maat.

Wij geven camera advies en trainen in fotografie & nabewerking op alle niveaus dus ook al heb je nog nooit van sluitertijd gehoord. Bij ons ben je altijd welkom.

Event

Nieuwsgierig geworden naar een ‘white label’-autofotografie cursus voor je eigen klanten of personeel? Ook is een autofotografie cursus een spraakmakende activiteit op een automotive event. Naast een leuke dag leren de mensen ook nog wat! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De afgelopen jaren zijn er een heleboel interessante en inspirerende opdrachtgevers op mijn pad gekomen. Geweldig om voor hen te fotograferen en de passie voor het vak te delen. Onderstaand opdrachtgevers zoals Wensink, Porsche Centrum Eindhoven en Helfferich gingen je voor. Ben je benieuwd naar de mens achter de fotograaf? Klik dan hier even verder.

Interesse gewekt? Ik zie je mail of telefoontje graag tegemoet.

 

L. Elbertsen
Brandsen Auto
Sytse is naar ons bedrijf gekomen om mij een cursus autofotografie op locatie te geven. Hij geeft duidelijke uitleg en tips en ik heb er enorm veel van geleerd. Sytse is een professionele en behulpzame fotograaf! In onze ogen is er echt progressie geboekt en is onze kwaliteit van foto's vooruitgegaan. Dit was een goede investering.