Auto fotografie cursus

Een echte (auto) fotografie cursus op een gave locatie? Lees snel verder!

Meer informatie & reserveren?
Klik hier!

Auto fotografie cursus

Als deelnemer ga je verschillende specialistische fototechnieken in de portefeuille van de professionele autofotograaf zelf uitproberen. Zoals dynamische fotografie, spannende composities en leer je bewuste keuzes te maken. Wil je je specifiek in één onderdeel verdiepen, dan is een vervolgcursus iets voor jou. Heb je nog niet veel met sluitertijden en diafragma geëxperimenteerd? Of weet je niet precies wat de voordelen van RAW zijn? Begin dan net als iedereen met de basis cursus.

De hele dag krijg je tips en tricks van een professional en staat de dag in het teken van plezier en lekker veel praktijk met genoeg aandacht voor iedere deelnemer voor extra verdieping.

Na je training mag je lid worden van een besloten groep waarin leerlingen en leraren samen actief zijn, foto’s delen en elkaars groei stimuleren.


Autofotografie Basis

Ben je gek op auto’s maar fotografeer je nog niet zo lang, of heb je geen idee hoe je je camera moet instellen? Begin dan hier! We beginnen de dag om 08.30 met een theorie presentatie en daarna staan er een aantal leuke praktijk oefeningen in petto. Aan het einde van de les om 12.30 stel jij zelf je camera in en weet je bewuste keuzes te maken met betrekking tot sluitertijden, diafragma, ISO & RAW formaat.


Autofotografie Compositie

Een extra verdieping voor een aantrekkelijker beeld als je de basis beheerst. We beginnen de dag om 14.00 met een theorie presentatie en daarna staan er een aantal leuke praktijk oefeningen in petto. Aan het einde van de les om 18.00 weet je bewuste keuzes te maken met betrekking tot het diafragma, de diepte, achtergrond en rest ruimte.


Autofotografie Dynamisch

Auto’s moeten rijden! Dus dynamische fotografie is in onze optiek essentieel. We beginnen de dag om 14.00 met een theorie presentatie en daarna staan er een aantal leuke praktijk oefeningen in petto. Aan het einde van de les om 18.00 stel jij je eigen sluitertijd in en maak je haarscherpe meetrekkers. Ook weet je precies wat een car 2 car foto of RIG shot is.

 

Fotografie Basis (non-auto)

Een fotografie cursus op een mooie locatie! Met deze basis cursus heb je een vliegende start en hierna kan je met zelfvertrouwen beginnen met fotograferen.

We beginnen de dag om 08.30 met een theorie presentatie en daarna staan er een aantal leuke praktijk oefeningen in petto. Aan het einde van de les om 12.30 stel jij zelf je camera in en weet je bewuste keuzes te maken met betrekking tot sluitertijden, diafragma, ISO & RAW formaat.

De hele dag krijg je tips en tricks van een professional en staat in het teken van plezier en lekker veel praktijk.


Maatwerk

Ook een maatwerk trainingen voor autohandelaren en bedrijven behoort tot de mogelijkheden. Zo worden de occasionfoto’s echt next level.

Nieuwsgierig geworden naar een ‘white label’-autofotografiecursus voor je eigen klanten of personeel? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken op kijk op de pagina occasion fotografie training.

Sem Wijnhoven
Cursist
Sytse is zeer geduldig en legt alles met een overduidelijke passie uit, dus fijn om naar te luisteren. Het praktijkgedeelte is heel interessant en ik heb er heel veel van geleerd!