Fotografie Training/Coaching

1 op 1. Human to human.

The better photographer (online + offline)

Loop je vast met fotografie? Wil je meer kwaliteit of leukere klanten? Ik stel mijn 15 jaar ervaring & kennis als fotograaf, beeldredacteur, photoshopper, grafisch vormgever & ondernemer beschikbaar voor jou.

Voor wie is deze training/coaching
Dit traject is voor iedereen die beter wil worden in fotografie.  Of je pas net fotografeert, al jaren als professional werkt of vanuit een bedrijf content maakt, iedereen is welkom.

  • Youtube filmpjes zijn gaaf maar je komt niet van de bank.
  • Klassikaal gaat je te snel of juist te langzaam.
  • Je zoekt persoonlijke begeleiding met leuke praktijk opdrachten waar je echt iets aan hebt.

Methode
Het klinkt misschien wat abstract maar de inhoud van het traject wordt grotendeels bepaalt door jouw persoonlijke doel.  Tijdens een kennismaking formuleren we dit fotografie gerelateerd leerdoel en plannen hierna online of offline sessies in om hiermee aan de slag te gaan. De hoeveelheid en lengte van de sessies mag jij bepalen. Alles is maatwerk en je wordt door mij persoonlijk begeleid.

Maatwerk
Met je eigen merkidentiteit stoeien, behoefte aan veel technische training of heb je nog nooit van sluitertijden gehoord? Dit traject is 100% maatwerk en kan bestaan uit praktijk opdrachten, theorie, handige tips & tricks van de professional of een goeie spar sessie. Wil je extra verdieping, meer theorie of huiswerk. You say the word. Ik ga met mijn positieve energie altijd all-in en wil jou helpen je persoonlijke doel(en) te bereiken. Straks ga je fotografie nog leuk vinden!

Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende kennismaking. Ben je benieuwd naar de mens achter de fotograaf? Klik dan hier even verder.

L. Elbertsen
Brandsen Auto
Sytse is naar ons bedrijf gekomen om mij een cursus autofotografie op locatie te geven. Hij geeft duidelijke uitleg en tips en ik heb er enorm veel van geleerd. Sytse is een professionele en behulpzame fotograaf! In onze ogen is er echt progressie geboekt en is onze kwaliteit van foto's vooruitgegaan. Dit was een goede investering.