Photoshop

“De lift naar succes is kapot. Neem de trap trede voor trede.“

Vragen over een cursus?
App of mail

Photoshop cursus

Nabewerking kan je foto maken of breken. Of je foto mooi nabewerkt is is natuurlijk subjectief maar wat goede nabewerking van slechte onderscheid is in onze ogen dat je niet precies kan aanwijzen wat er echt en nep is. Dat spreekt van kwaliteit. Om tot zo’n kwalitatief eindresultaat te komen kiezen wij voor photoshop maar zelfs in photoshop zijn er tientallen wegen die naar Rome leiden. Tijdens de cursus laten wij jou de onze zien. 

Door onze passie voor auto’s en 13 jaar ervaring voor Autovisie en verschillende automerken staat de auto in het centraal in alle photoshop & fotografie trainingen. Heb jij deze passie niet? Geen probleem natuurlijk, maar het maakt het leren wel een stuk leuker en dus makkelijker! 

Tijdens alle trainingen krijg je tips en tricks van een professional en staat de dag in het teken van plezier en lekker veel praktijk. We laten je zien welke tools handig zijn en hoe je ze gebruikt. Het niveau staat per cursus aangegeven en we werken met kleine groepjes (max 4 personen) zodat iedereen genoeg aandacht krijgt voor extra begeleiding en verdieping.

Photoshop Basis (Autofotografie)

De fundering. Een tweedaagse-beginners cursus waar we in een klein groepje met de basis tools, workflow & custom filters in de RAW omgeving aan de slag gaan. Na de cursus werk je ‘reversable’ en kan je je foto professioneel ontdoen van afleidende objecten.

Na de eerste trainingsdag krijg je een huiswerk opdracht mee en deze wordt digitaal nagekeken zodat we de tweede les meteen aan de slag kunnen. Ook krijg je een ‘behind the scenes’ te zien als we samen een bewerkte foto van mij gaan ontleden, zo krijg je een blik op de lagen opbouw en wat er bewerkt is.


Photoshop Gevorderd (Autofotografie)

Airborne. Wederom een tweedaagse cursus maar deze keer voor de meer ervaren photoshopper. We gaan stoeien met de pen tool, nepzon ( of lightleak), aan de slag met een virtual RIG shot en ook geautomatiseerde handelingen voor een vloeiende workflow. Ook is er bij deze cursus meer aandacht voor persoonlijke vragen..

Jack Buijing
Hobby fotograaf
Super leuke leerzame dag. Na een paar uurtjes theorie vooral veel geleerd in de praktijk. Werd gebruik gemaakt van mooie locaties en is zeker een aanrader voor iedereen die begint met fotografie. Hoop op een vervolg.