Over Sytse

The saga continuous

Het leukste aan mijn werk vind ik contact maken. Mensen op basis van gelijkwaardigheid in hun kracht zetten.

Na 17 jaar ben ik gestopt met autofotografie en wat een avontuur was het! Mijn loopbaan begon met een vliegende start met werken voor grote namen als Autovisie en Top Gear UK. Ik heb de hele wereld gezien en geweldig veel mooie dingen gemaakt. 

Als ik nu het resultaat hiervan zou mogen benoemen, dan stel ik vast dat mijn passie en vakmanschap gewaardeerd werd. Kijkend naar de grote opdrachtgevers, mijn omzet en de terugkerende klanten. Huisfotograaf van meer dan 20 organisaties en meer dan 250+ geprinte en online publicaties! Toch stond ik voor mijn gevoel op een plateau en wilde ik me verder ontwikkelen.

Fotografie was voor mij ook een harde resultaat gerichte wereld waar ik altijd op zoek ging naar de softe kant en authentieke connectie. Ik ben stagiaires gaan opleiden, les gaan geven en veel gaan samenwerken met anderen. Maar vooral in mijn werkwijze en klanten ben ik steeds trouwer geworden aan mijn mensgerichte karakter. Zo werd fotografie voor mij steeds meer een middel en minder het doel.  Het leukste aan mijn werk vind ik contact maken. Mensen op basis van gelijkwaardigheid in hun kracht zetten.

Daarom blijf ik mensen portretteren. Als je hier meer over wil weten kijk dan even op de portret pagina

In een sabbatical ben ik op zoek gegaan naar mijn kern en meer zingeving. Ik heb als echte doener stage gelopen als ambulant begeleider, pedagogisch conciërge, mediator, bewegingsagoog en gymnastiek leraar. Na een hoop gesprekken, coaching en reflecteren heb ik een nieuwe stip op de horizon gezet. Ik ga starten aan de opleiding voor Pyschomotorisch Therapeut!

Volg je me al op LinkedIn voor updates?

In opdracht van…

Met veel passie en trots heeft Sytse van 2006 tot 2022 voor deze cliënten gefotografeerd.